Buat Perkara Macam Ni Tak Malu Ke !! Lihat Minit 0:43 Apa Yang Gadis Ini Buat Di Depan CCTV

Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ?? Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Televisyen litar tertutup (CCTV) merekod imej orang di tempat awam tertentu termasuk pusat bandar, jalan raya, lapangan terbang, dan pengangkutan awam. Imej CCTV boleh digunakan sebagai bukti di mahkamah. Anda meminta rakaman CCTV sendiri.

CCTV direka untuk membantu mencegah dan mengesan jenayah. Ia dapat meyakinkan orang ramai tentang keselamatan komuniti. Ia terletak di tempat awam untuk: memberikan keterangan dan bukti kepada agensi penguatkuasaan yang berkaitan, mengekalkan ketenteraman awam, mengelakkan kelakuan dan gangguan antisosial, memberikan jaminan, menggalakkan kesejahteraan ekonomi.

Kamera merekodkan gambar dua puluh empat jam setiap hari. Pengendali CCTV menyaksikan imej nyawa pada waktu strategik dalam suite pengawasan tempatan. Jika mereka melihat aktiviti jenayah di kamera, mereka dapat mengarahkan tindakan polis terhadap kejadian itu. CCTV kadang-kadang juga boleh digunakan di mahkamah sebagai bukti untuk membuktikan seseorang berada di tempat tertentu atau bahawa mereka melakukan suatu kesalahan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Buat perkara cam ni tak malu ke !! Lihat minit 0:43 apa yang gadis ni buat di depan CCTV.. Tidakkah dia tahu ada kamera di sana ??

Sila tonton video:

https://youtu.be/MiZ66gM5tzw

Cerita selanjutnya

Ingat Tak Ada Orang Tahu? Ada Orang Rakam Perbuatan Awak Dah, Lain Kali Jangan Gatal SangatIngat Tak Ada Orang Tahu? Ada orang rakam perbuatan awak dah.. Lain Kali Jangan Gatal Sangat… Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Rakaman video di bawah memaparkan seorang pegawai keselamatan sedang membuat pemeriksaan kepada semua orang yang melalui. Ini adalah pekerjaan yang sangat penting untuk memastikan penumpang tidak membawa apa-apa yang membahayakan supaya tidak mengancam nyawa penumpang yang lain. Akan tetapi, pegawai keselamatan yang sedang buat kerja tersebut telah dikecam hebat oleh netizen sebab telah mengambil kesempatan dalam kerja dia untuk buat perkara yang tidak senonoh terhadap penumpang wanita.

Cuba lihat apa yang telah pegawai keselamatan itu buat. Apabila ada penumpang wanita yang melalui dan diperiksa oleh pegawai keselamatan, pegawai keselamatan itu telah menhulurkan tangan dan meraba-raba di bahagian depan setiap penumpang wanita. Perbuatan pegawai keselamatan itu telah dirakam oleh orang awam.

Akhirnya, pegawai keselamatan tersebut telah ditahan oleh pihak berkuasa dan tatatertib telah diambil untuk pegawai keselamatan tersebut.

Sila tonton video:

https://youtu.be/2PSdiFvpq1s

SUMBER : Berita Hangat