“Mereka Diam Je…” – Pemandu Teksi Tak Sedar Penumpang Buat Video S33ks Dekat Belakang

Selalunya kalau naik teksi, akan ada dua jenis penumpang kan? Jenis diam sepanjang perjalanan atau yang akan bersembang dengan pemandu teksi. Korang yang mana satu?

Tapi, satu pasangan ni bukan setakat diam malah rupa-rupanya buat ‘projek’ pulak dalam teksi tu! Menurut mStar, pasangan tu kini diburu pihak polis sebab didakwa merakam aksi mereka melakukan hubungan s33ks di tempat duduk belakang sebuah teksi.

Kejadian tu berlaku sekitar jam 10 pagi pada hari Rabu dan pasangan tersebut dikatakan menaiki teksi di Bangkok Metropolitan Administration General Hospital. Bukan setakat rakam, tapi mereka juga upload video s33ks tu dekat internet!

Kes ni mendapat perhatian ramai lepas Facebook rasmi Taxi Report TH muat naik beberapa gambar screenshot menunjukkan seorang gadis yang memakai uniform sebuah universiti dan korset berwarna hitam mendedahkan buah dad4nya.

Walaupun hanya gadis tersebut yang kelihatan dalam video tu tapi menurut pemandu teksi dikenali sebagai Pradit, dia tidak keseorangan dan menaiki teksinya bersama seorang lelaki.

Kata Pradit, pasangan tu hanya diam sepanjang perjalanan hingga mereka turun di stesen MRT Khlong Toei, jadi dia tidak mengesyaki apa-apa yang pelik berlaku di belakang kerusinya.

Jabatan Pengangkutan Darat (DLT) di sana berkata, semua pemandu teksi telah diberi amaran dan diarahkan untuk melaporkan apa sahaja aktiviti tidak senonoh kepada pihak berkuasa.

Takkan dia tak dengar bunyi apa apa langsung? Takkan dia tak tengok back mirror tu?

SUMBER : Taxi Reportth

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express