Yahaira Leanne, Anak Pertama Lisa Surihani Dikutuk Sebab Tak Cantik.. Kurang Ajar, Mulut Longkang!

Kini banyak artis di Malaysia yang menerima kehadiran cahaya mata. Memang menjadi lumrah artis akan berkongsi gambar anaknya kepada orang ramai.

Namun ada saja mulut mulut jahat tiada insurance yang suka menghina anak-anak kecil ini.Baru-baru ini Lara Alana jadi mangsa apabila dihina wajahnya seperti Syndrome Down.

Kini anak sulung Lisa Surihani dan Yusry KRU iaiti Yahaira Leanne pula jadi mangsa.Ketika kelahiran Yahaira Leanne, memang Lisa Surihani dan Yusry kurang memberi pendedahan media kepada anaknya.

Gambar Yahaira memang jarang dimuatnaik di laman media sosial.

Namun kini pasangan suami isteri ini lebih terbuka dan berkongsi gambar wajah kedua-dua anaknya di laman media sosial.

Namun seorang individu telah menghina wajah Yahaira Leanne.Individu ini mengatakan Lisa dan Yusry tidak menunjukkan wajah Yahaira kerana baby ini tidak cantik.

Ini komennya:Komen individu ini menjadi tumpuan peminat Lisa dan Yusry dan individu bernama Salikin ini teruk dikecam orang ramai.

Zaman kini banyak mulut puaka yang tanpa segan silu menghina ciptaan Tuhan. Apa nak jadilah.Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express