Lelaki Gila Meroyan Kutuk PAS dan UMNO Dikenalpasti Sebenarnya Peminat Kaum Sejenis

Pengguna facebook mungkin telah biasa melihat propaganda propaganda oleh seorang lelaki di media sosial yang sering mengutuk parti pembangkang dengan teruk. Lelaki tersebut yang dikenali sebagai Jufadli shi yang kerap kali menjadi viral di laman sosial dengan beberapa buah video livenya yang megutuk dan menghina pemimpin pemimpin pembangkang dan dianggap mempunyai agenda untuk masuk didalam dunia politik.

Walaubagaimanapun video lelaki tersebut dianggap agak kasar dan tidak disukai oleh orang ramai akibat dari perwatakan lelaki tersebut yang telah menghina dan mengutuk beberapa orang pemimpin tanpa asas dan kebanyakannya sekadar tuduhan sahaja. Tindak tanduk lelaki tersebut yang kerap kali juga menjadi viral akibat dari terlalu beremosi dalam menyampaikan propaganda beliau membuatkan netizen menjadi semakin muak dengan perbuatan beliau.

Kelmarin viral pula di laman sosial bahawa lelaki tersebut telah solat didepan live streaming facebook beliau menyebabkan beliau dikecam dan beliau dianggap sebagai penunggang agama. Lelaki tersebut dikutuk teruk kerana perbuatan beliau yang menggunakan agama untuk propaganda politik beliau.

Setelah itu viral pula komen seorang lelaki yang mengaku dirinya mengenali jufadzly shi . Lelaki tersebut memberitahu bahawa beliau pernah belajar satu tempat pengajian dengan jufadzly shi. Beliau turut mengeluarkan dan membongkarkan perwatakan sebenar jufadzly shi yang dikatakan meminati kaum sejenis dan penyokong LGBT.

Beliau turut memberitahu Jufadly shi turut pernah melakukan perbuatan luar tabi’e sewaktu beliau mengenali jufadly shi namun tidak dapat dipastikan samada lelaki tersebut bercakap benar atau hanya sekadar fitnah jufadly shi.

Keterangan lelaki yang mengaku mengenali jufazli shi
Jufazli Shi Ahmad Salam n hye semua..please jangan tertipu dgn si Jufazli Shi Ahmad ni…dia manusia berselindung dan bertopengkan agama…saya kenal sangat dia ni..sama2 dalam arena debat Di UMS dan di UKM.

Dia ni gayboy…dulu semasa prtndingan debat..dia pernah meraba pendebat dari UPM semasa tidur…sama juga semasa dia join sejarawan muda under RTM..pun ada kes meraba…tapi bila kantoi, dia kata perbuatan dia tu adalah atas dasar sahabat kerana Allah…ni lah penunggang agama paling munafik di Malaysia sekarang.

Di UKM dia bersama dengan geng usrah sahabat masjid UKM…u know what?..most of kenalan rapat si jufazli dalam usrah tu…semuanya pondan dan GAY BERNAFSU SONSGSANG SESAMA JENIS…presiden kelab sahabat masjid tu sendiri ada account apps gay (Grindr)…bila berjumpa acah2 berpelukan…guna gelaran “anta” “akhi”…PUIIHHHH!!!!!…dasar munafik penunggang agama..patutlah si jufazli ni join DAP…mngkin sebab dia nk mmprjuangkan fahaman LGBT dan agama songsang dia.

SAYAINTA TOLONG KEPADA RAKYAT SABAH…JANGAN TERMAKAN DENGAN HASUTAN JUFAZLI…JANGAN TERTIPU DENGAN PENAMPILAN AGAMA DIA…dia beenafsu songsang dan pernah melakukan seks luar tabii…INIKAH PERIBADI PEMIMPIN YANG HENDAK KITA TELADANI????…sejujurnya ini BUKAN FITNAH.

Saya berani bersumpah atas nama Tuhan bahawa apa yang saya ceritakan ini benar…terpulang kepada anda semua untuk percaya ataupun tidak…pilihan di tangan anda..cuma saya, Allah, jufazli dan sesiapa yang tahu kisah seksualiti dia sahaja yang tahu kebenaran kisah ini…tlong viralkan agar semua orang tahu…dan copy komen saya ini sebelum si jufazli delete post dan report komen saya…banyak komen saya sudah di report oleh si jufazli ni.

KALAU INI KENYATAAN TIPU, KENAPA KAU PERLU DELETE KOMEN AKU NI ???SUMBER : Alert Tv