Tular Video Seorang Lelaki Cedera Parah apabila Ditiikam Dan Dibelasah Tujuh Lelaki Dalam Kejadian di Jalan Merdeka 3 Tawau

TAWAU: Seorang lelaki c3dera paarah apabila ditiikam dan dib3lasah tujuh lelaki dalam kejadian di Jalan Merdeka 3 dekat sini, awal pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 pagi itu, mangsa berusia 35 tahun ditiikam di bahagian perut kanan, luka di bahagian perut kiri serta pipi kiri.

Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten Komisioner Fadil Marsus, berkata mangsa dib3lasah tujuh lelaki termasuk seorang menggunakan motosikal jenis 125Z warna biru nombor pendaftaran ST 5262 W atas nama lelaki beralamat di Kampung Sri Titingan E-2/3 Jalan Damai, di sini.

“Mangsa ditiikam oleh salah seorang suspek di Jalan Merdeka 3 dengan motif kejadian belum diketahui.“Dia kemudian melarikan diri menghala ke bahagian hadapan CIMB Bank untuk menerima bantuan, namun dikejar dan dipukul oleh suspek terbabit,” katanya menerusi kenyataan di sini hari ini.

Fadil berkata, orang awam yang melalui kawasan berkenaan kemudian menghantar mangsa ke Hospital Tawau untuk menerima rawatan.

Katanya, polis masih menjalankan siasatan lanjut bagi mengenalpasti motif kejadian serta mengesan suspek dan saksi kejadian. Kes disiasat mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan.

SUMBER : Berita Harian

Ditiikam, Dibelasah 7 lelaki

LELAKI paarah ditiikam dan dib3lasah tujuh lelaki lain di Jalan Merdeka 3 dekat Tawau, semalam.

Dalam kejadian 1.30 pagi itu, mangsa berusia 35 tahun ditiikam di perut kanan selain luka di bahagian perut kiri serta pipi kiri.

Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten Komisioner Fadil Marsus, berkata mangsa dib3lasah tujuh lelaki.

Seorang daripada suspek menggunakan motosikal 125Z biru dengan nombor pendaftaran ST 5262 W atas nama lelaki beralamat di Kampung Sri Titingan E-2/3 Jalan Damai, Tawau.

“Mangsa ditiikam oleh seorang daripada suspek di Jalan Merdeka 3 dengan motif kejadian belum diketahui.

“Dia kemudian melarikan diri untuk menerima bantuan, namun dikejar dan dipukul oleh suspek terbabit,” katanya menerusi kenyataan di Tawau.

Fadil berkata, orang awam yang melalui kawasan berkenaan kemudian menghantar mangsa ke Hospital Tawau untuk menerima rawatan.

Katanya, polis masih menjalankan siasatan lanjut bagi mengenalpasti motif kejadian serta mengesan suspek dan saksi kejadian.

Kes disiasat mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan.

SUMBER : Harian Metro