“Balik Nanti ,Masak Sendiri” – Puas Merayu Tapi Tetap Di Saman Suami, Ramai Tergelak Bila Dengar Amaran Si Isteri

Tugas dan tanggungjawab seorang anggota polis bukanlah sesuatu yang mudah dan remeh. Sudah menjadi tanggungjawab anggota polis untuk menjaga dan melindungi keselamatan orang awam serta berusaha sedaya upaya untuk membasmi kes-kes jen4yah yang berlaku di negara ini demi menjaga keamanan negara.

Namun, apa yang berlaku kepada salah seorang anggota polis trafik yang berasal dari negara jiran ini boleh membuatkan netizen ketawa terbahak-bahak apabila beliau terpaksa menahan dan menyam4n isterinya sendiri kerana tidak mematuhi serta menyalahi undang-undang jalanraya iaitu tidak memakai helmet ketika menunggang motosikal.Walaupun dirayu oleh si isteri, si suami tetap menjalankan tanggungjawabnya dengan adil dan menulis surat sam4n kepada isterinya tanpa mempedulikan rayuan tersebut.Menurut kenyataan isterinya, dia hanya ingin keluar ke pasar yang tidak jauh dari rumahnya namun malangnya pada ketika itu suaminya yang juga merupakan anggota polis bersama polis-polis yang lain sedang membuat pemeriksaan jalanraya.Pada akhirnya, si isteri berlalu dan sempat meyuruh suaminya untuk memasak sendiri kerana kesal dengan tindakan suaminya menyam4nnya. Di raut wajah lelaki tersebut turut terpancar satu kekesalan yang amat besar dan sedang memikirkan kejadian yang bakal dihadapi apabila tiba di rumah nanti. Apa-apa pun jom lihat video penuh di bawah dan lihay gelagat mereka berdua.

VIDEO :

https://youtu.be/DEQ3FB2uQWo

SUMBER : Youtube Yudi Official

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express