“Malu Apa Bossku!” – Slogan Najib Razak Cetus Tawa Netizen Lonjak Populoriti

Sejak tidak lagi memegang jawatan dalam dunia politik, bekas Perdana Menteri Malaysia ke-6  Dato Seri Najib Abdul Razak dilihat semakin bergiat aktif di media sosial.

Mempunyai 3.6 juta pengikut di Facebook, baru-baru ini Najib Razak telah melancarkan kempen slogan terbarunya iaitu “Malu apa bossku…” yang telah mengundang tawa daripada netizen.

Lantaran itu, netizen mula tertanya-tanya identiti admin page Najib Razak yang disifatkan kelakar dengan posting troll terhadap kerajaan terkini.

Saya punya post, ada yang panas?“Malu apa bossku! Steady lah!”

Turut tular baru-baru ini, adalah sebuah video seorang lelaki yang mengungkapkan slogan tersebut bersama Dato’ Seri Najib Razak.

Ungkapan, “Bos kita!” dan disambut Najib Razak dengan, “Malu apa bosku…” telah tular di media sosial, sehingga mencetuskan ikutan netizen.

https://youtu.be/m6G5QrH0OWQ

Jibby, lagak dah macam orang muda!

Memuat naik foto menunggang motosikal Yamaha Y150 dengan nombor plat kenderaan BOOSKU, aksi dan lagak Najib Razak telah menjadi trending di media sosial.Page troll lain tak boleh cari makan ni! Win habis Najib…

Rata-rata di ruangan komen, netizen menyifatkan lawak dan kenyataan troll admin page Najib Razak kepada pentadbir kerajaan, mencetuskan tawa mereka.

Sindiran dan perlian kepada kerajaan terkini, seakan tepat mengenai ‘batang hidung’ menteri.SUMBER : Facebook Najib Razak

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express