Mangs4 Dipuk0l Dan Diacu Pist0l Oleh Orang Yang Mengaku Anggota Polis

Kecoh di media sosial pagi ini apabila seorang lelaki diser4ng oleh anggota polis. Ketika beliau berniaga, tiba-tiba datang 2 orang lelaki tidak dikenali.

Dua orang lelaki tersebut mendakwa diri mereka polis. Selepas itu, mereka berdua meminta mangs4 menyerahkan kad pengenalan. Oleh kerana was-was dengan situasi tersebut, mangs4 enggan menyerahkan kad pengenalannya."Saya rasa ragu-ragu dengan identiti mereka, jadi saya minta mereka tunjukkan kad kuasa polis” ujar mangsa

Selepas dari itu, 2 lelaki tersebut yang mendakwa diri mereka polis naik berang kerana mangs4 berkeras enggan menurut kehendak mereka.

Setelah beberapa minit bergaduh mulut, tiba-tiba salah seorang susp3k menumb0k mata mangs4. Mangs4 cuba untuk mempertahankan diri.

Seorang lagi susp3k yang terkejut dengan situasi tersebut terus menengking mangs4 sambil menunjukkan pistol yang diselitkan pada pinggangnya. Ianya disaksikan beberapa orang saksi ditempat kejadian yang cuba menenangkan kedua-dua pihak.

Selang beberapa minit kejadian, datang seorang lelaki rakan kepada mangs4 cuba berhadapan dengan susp3k.

Menurut mangs4, kejadian ini berpunca dari pada perselisihan faham diantara beliau dan juga penghuni rumah ditingkat kedainya.

https://youtu.be/0aRvaIHwtZU

Mereka mungkin kenalan penghuni rumah diatas kedai saya”

Mangs4 juga telah membuat laporan polis mengenai kejadian ini. Masih lagi menunggu siasatan lanjut dari pihak polis.

SUMBER : Aspyhia Nur

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express