Sultan Agung Melayu Hanya Membazirkan Wang Cukai Yang Kami Bayar - (Sandy Ooi)

YANG di-Pertuan Agong dan Raja-Raja Melayu terus dihina oleh golongan minoriti yang terasa diri mereka sebagai tuan di negara ini.

Terbaru, seorang wanita yang dikenali sebagai Sany Ooi meninggalkan komen pada artikel Malaysiakini mendakwa Sultan dan Raja-Raja Melayu tidak memberi sebarang keuntungan kepada rakyat.

Kata Sandy: “Duit cukai kita masuk bank akaun Raja-raja Melayu, apa yang mereka bincangkan tidak akan menguntungkan rakyat langsung”.

Komen Sandy kemudiannya ditangkap layar dan ditular oleh netizen sehingga dia terpaksa menyahaktif akaun Facebook miliknya.Walaupun Facebook Sandy Ooi telah hilang, netizen nampaknya bijak menjejaki wanita berkenaan yang bekerja di syarikat pembekal ubat, Novo Nordisk Pharma dan merupakan penyokong kuat Pakatan Harapan.

Sementara itu, netizen mahu Sandy Ooi juga diambil tindakan sama seperti Eric Liew, Azham Akhtar dan Nur Alia Astaman yang ditahan polis di bawah Akta Hasutan, semalam.SUMBER : Isu Viral

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express