Wanita Ini Kongsi Tips Urus Almari Pakaian Anak-Anak Agar Sentiasa Rapi Dan Kemas

Bab menguruskan almari pakaian anak-anak ini sering juga boleh membuatkan kita jadi str3ss.

Apa tidaknya, baru saja kain baju dilipat dan disusun rapi, tapi bila anak menarik baju daripada lipatan tersebut untuk dipakai habis semuanya jadi ser4but.

Tidak mahu berterusan hadapi mas4ah yang sama, ada baiknya ibu-ibu buat cara yang digunakan oleh Puan Azila ini.

Bukan sahaja kain baju dilipat sama saiznya, paling mengujakan bila pakaian tersebut ditarik daripada lipatan tidak akan menjej4skan pakaian lain. Cukup mengujakan!

Ini perkongsiannya.Niat untuk share ja tak sangka kena viral harini. Siap pm, dm, tanya tutorial lipat macamana. Sampai battery tak sempat nak full dah low semula.

Sebenarnya sy lipat baju guna manual jer, tapi bila husband jenis yang teliti lipat baju kita akan jadi lebih teliti.So untuk senang masa susun baju sy guna organizing system. Actually benda ni dah lama mungkin tak pernah org terfikir sebelum nih. Benda ni made from recycled material.

Kalau rajin uolls boleh goggle organizing system byk org luar dah create untuk improved lagi system ni.Mana nak cari benda ni? Nak pergi ke obersea ker?? Tak perlu pergi jauh-jauh. Dekat MR DIY pun ada kalau nak walk in. Kalau m4las online pun boleh di shoppe jer.

Boleh la lepas ni s3rbu MR DIY. At least baju lagi tersusun dan kemas. Cuma kena rajin susun lar lepas ni.

VIDEO :

https://youtu.be/QDpT56b0IKw

SUMBER : Berita Steady

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express