Yb Syed Saddiq 'Merempit' Malam Tahun Baru, Netizen Geli Hati Melihat Cara Beliau Membonceng Motosikal

Pada malam tahun baru, Yb Syed Saddiiq tidak ketinggalan meraikan bersama-sama anak muda. Dengan menaiki motor RXZ, dia bersama beberapa buah  motor sikal merempit ke dataran. Tapi apa yang menjadi perhatian warganet ialah cara dia memegang belakang motor. Mungkin dia berasa tidak seleasa atau gayat

Aapa-apa pun yang dilakukan oleh Yb Syed Saddiq dalam mendekati anak-anak muda, beliau harus dipuji. Beliau sanggup turun bersama-sama untuk beramah mesra dengan warga kota untuk meraikan tahun baru 2019

VIDEO:

https://youtu.be/GWN6sNO8lK8

Berikut Komen2 Nakal Dari Netizan:

“Takut jatuh ke. Asyik pegang besi belakang.”

“Bangla..kalo bonceng suka pegang belakang”

“Elok je muka takde kesan luka”

I”ni cara dia tawan anak mudaaa… Bermula dari matvrepit or mat motor hahaha”

“Pegang besi rack blkng tuh..aduh..kelako lah…xp3la ape2 pon die nk tgk ape yg org lain naik moto buat..so die buat..bgusla..tp jgn mule2 je mcm nie last2 xjadi ape..”

“Hati2…Nanti jatuh lagi…”

Kalau Bonceng Motor, Bahagian Mana Korang Akan Pegang? Lihat Jawapan Di Sini



Korang mesti pernah naik motor kan? Kalau korang bonceng motor, tangan korang akan automatik pegang pada bahagian mana? Bahu, pinggang, belakang ataupun korang takkan pegang apa-apa? Sebab apa kami tanya? Haa lepas korang dah pilih, korang akan tahu personaliti diri korang sebenarnya macam mana.

Apa-apapun, pilih dulu antara keempat-empat jawapan ni. Kemudian, rujuk keterangan jawapan seperti di bawah:

A. Pinggang

Seorang yang romantis, sukakan kehidupan, manja dan sentiasa mahu dilindungi oleh seseorang. Pasangan yang sesuai untuk korang adalah mereka yang matang, stabil dan sama romantis macam diri korang jugak! Lagi satu, korang ni merupakan boleh dikatakan sentiasa memerlukan seseorang bersama-sama setiap masa. Mungkin boleh dikategorikan sebagai seorang yang clingy terhadap rakan dan pasangan.

B. Bahu

Korang mementingkan kualiti hidup. Korang gemar berjalan-jalan dan menikmati aktiviti luar. Maknanya, korang ni seorang yang suka explore dan tak hanya duduk di satu tempat saja. Orang kata tak boleh duduk diamlah, mesti ada je benda korang nak buat. Korang turut mengharapkan pasangan yang mempunyai minat yang sama dan menghargai diri korang sepenuhnya.

C. Tak Pegang Apa-Apa

Korang merupakan seorang yang suka membuatkan orang ketawa dan bahagia. Korang sukakan kehidupan yang ceria dan very lively. Kiranya sesiapa saja suka berkawan dan senang bergaul dengan diri korang ni sebab personaliti ceria yang korang ada tu.

D. Belakang

Seorang yang sangat realistik dan jujur. Kalau korang rasa perkara tu salah, korang akan cakap salah. Korang sangat sukakan ketenangan dan hidup yang sederhana. Orang yang memeiliki personaliti ni selalunya tak kisah pun kalau kena terperap duduk di rumah sebab korang bukan orang yang cepat bosan.

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express