Bercuti Di Hong Kong, Foto Adik Beradik Mira Filzah Jadi Tumpuan “Mata Lawa Sepet” - Netizen

Pelakon dan pengacara terkenal dikhabarkan kini berada di Hong Kong dan sedang bercuti bersama ahli keluarganya.

Lawanya Semua

Tidak ketinggalan, Mira Filzah turut berkongsi moments indah di Hong Kong namun tidak sendirian malah pelakon Pujaan Hati Kanda ini memuat naik foto dirinya bersama adik beradik sehingga mencuri perhatian netizen.Apa yang mencuri perhatian ramai, apabila foto adik beradik Mira dikatakan muka ‘copy paste’ malah dipuji mereka sangat cantik.

Most tiring trip ever! because we have this boy..
Nothing much for today..
Can you find any similarities and differences?

Terbaru, Mira berkongsi foto adik beradiknya yang dikatakan persamaan mereka semuanya cantik apatah lagi dilihat pada bahagian mata adik beradik Mira yang sepet. 


View this post on Instagram 

Can you find any similarities and differences? 👭💖 #extracheeks #normalcheeks #nocheeks #fair #fairer #fairest 😂


A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on


Antara komen netizen yang ditinggalkan di ruangan komen malah meraih tumpuan peminat pelakon disukai ramai ini.Namun, ada pula kata-kata lucu dibalas Mira apabila ada yang meninggalkan komen keliru dengan wajah Mira yang dikatakan sama dengan adik beradiknya dan ibu Mira.

Ada Amirah Filzah muda, Amirah Filzah tua sikitTak sangka Nur Amirah Filzah kelakor orangnyaSUMBER : Instagram Mira Filzah

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express