“Dapat Mak Mertua Camni Jenuh Pening Nak Layan Gelak” – Berlakon Cuba Nak ‘Tackle’ Anak Sharifah Shahirah, Tapi Sufian Suhaimi Kena ‘Sakat’ Pula?

Belum habis dengan kehangatan persembahan Sufian Suhaimi di pentas Anugerah Juara Lagu 33 semalam, hari ini video lakonannya bersama Sharifah Shahirah pula mendapat perhatian ramai.

Dalam rakaman yang dimuatnaik oleh Sharifah Shahirah di akaun Instagram miliknya itu menunjukkan lakonan kononnya Sufian Suhaimi cuba ‘tackle’ anak dara Sharifah Shahira.

Kalau nak diikutkan dalam rakaman tersebut tiada apa yang salah pun. Elok, berbudi bahasa gayanya minta izin dari si ibu.

Namun apa yang membuat netizen tertarik apabila respon Sharifah Shahirah dalam rakaman itu.

“Aku tak kisah. Takut dia yang tak datang-datang. Sekali je sufian? Dan.. tak..”

Korang tontonlah sendiri. Kesian Pian kena ‘bahan’ ya! Hahahha…
Siapalah yang tidak mengenali figura yang kini menjadi penyampai radio di Suria Fm ini, lawaknya memang nampak bersahaja.

Di ruangan komen, pelbagai respon dari netizen setelah menonton video yang mencecah lebih dari 150,000 tontonan ini dengan rata-ratanya terhibur rakaman ini.

Pecah perut gelak!Pagi-pagi dah berdekahSUMBER : Shieraijoy Via HCL

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express