Ini Kata-Kata Sedih Dato Siti Selepas Persembahan Menyentuh Hati Sufian Suhaimi

Debaran kemuncak final Anugerah Juara Lagu 33 (AJL33) kian terasa apabila 12 buah lagu terbaik telah terpilih untuk ke pentas akhir AJL 33 selepas berentap di pentas Separuh Akhir Muzik Muzik 33 (SFMM33)

Keputusan pemilihan senarai finalis AJL33 telah diumumkan pada minggu ketiga iaitu peringkat Semi Final Muzik-Muzik ke-33 (SFMM33) yang diadakan di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Jumaat malam, 23 November 2018

Anugerah Juara Lagu ke-33 (AJL33) itu berlangsung pada malam ini 3 Februari 2019 di Axiata Arena, Bukit Jalil

Saingan peringkat separuh akhir Separuh Akhir Muzik Muzik 33 (SFMM33) diadakan selama tiga minggu bermula 9 November 2018 membabitkan 30 lagu bersaing dengan kesemua lagu yang bertanding diadili oleh juri profesional

Diantara  12 buah lagu terbaik yang berjaya mara ke pentas berprestij Anugerah Juara Lagu Ke-33 itu, Sufian Suhaimi yang paling menarik perhatian ramai netizen kerana kisahnya yang meruntun jiwa.

Pentas Persembahan Sufian Suhaimi Menarik Perhatian Netizen

Pada tanggal 1 januari 2019 Elfira Loy, pelakon dan usahawan muda telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Khairol Faris Anuar.

Elfira Loy yang mengikat tali pertunangan pada September lalu kini sah bergelar isteri kepada Faris yang merupakan pengurus besar di sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka di ibu kota.

Elfira yang pernah bertunang dengan penyanyi Sufian Suhaimi pada 6 Oktober 2017 bagaimanapun memutuskan ikatan itu pada 18 Februari 2018 diatas sebab-sebab peribadi.

Akibat daripada peristiwa itu dia turut menerima kecaman hebat dari netizen selepas dia mengumumkan pertunangannya bersama jejaka pilihannya yang baharu.

Rata-rata netizen menganggap ibu elfira penyebab utama pertunangan dia dan Sufian putus disekerat jalan kerana beranggapan sufian tidak mampu menjaga Elfira dengan baik dan memang tidak dijodohkan bersama.

Ucapan tahniah tidak putus-putus buat Elfira dan pasangan dari rakan-rakan artis yang turut gembira dengan perkahwinannya dan rata-rata mendoakan kebahagian untuk Elfira dan Faris.

Pelamin Elfira Loy Di Poolside Cyberview The LodgePentas AJL33 Sufian SuhaimiKebetulan Atau Suratan?
Dalam pada itu, ada juga dikalangan peminat-peminatnya yang meluahkan rasa pelik terhadap pentas yang digunakan Sufian Suhaimi macam pelamin elfira loy.

Korang rasa sama x?

VIDEO :

https://youtu.be/Ho_PCF1BhvU

Walaupun Begitu Kontrooversi Pentas Sufian Suhaimi, Siti Nurhaliza amat memuji persembahannya itu.

Jom Check Tweet ctdk Di Bawah :“deep sangat [at]sufiansuhaimi_ ..arrangement lagu pun terbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘”

Wow, syabas Sufian Suhaimi.. Kalau Dato Siti puji tu memang betul lar terbaik. ini komen netizen

mazuararaihan
Replying to [at]CTNurhaliza11 [at]sufiansuhaimi_
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..ada gak artis menangis..huhu..terbaik [at]sufiansuhaimi_

[at]Supiiiiiiiiiii_
Replying to [at]CTNurhaliza11 [at]ayie54 [at]sufiansuhaimi_
Tokti pun dah puji tak boleh buat apa dah

SUMBER : The Reviewer

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express