Kongsi Foto Bersama Kucing, Namun Leher Syed Saddiq Pula Jadi Perhatian

Figura Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman sentiasa menjadi perhatian ramai. Memegang potfolio popular di jemaah menteri serta merupakan menteri termuda dalam kerajaan, setiap perilakunya mencuri perhatian rakyat.

Baru-baru ini, Syed Saddiq telah memuat naik sebuah foto bersama seekor kucing di laman Instagramnya. Meninggalkan kapsyen memaklumkan pemergiaannya ke Pantai Timur atas urusan lawatan kerja, Syed Saddiq menyatakan perasaan sedih tidak dapat meraikan Hari Kekasih bersama kucingnya.

Muat naik foto tersebut telah mengundang perhatian ramai, yang memuji komitmen Syed Saddiq dalam melaksanakan tugas sebagai menteri.

Comelnya kucing YB!
Namun dalam muat naik tersebut, perhatian netizen teralih kepada bahagian leher ahli parlimen Muar itu. Rata-rata netizen telah memberi pelbagai respons dan spekulasi tentang foto tersebut.

Walau bagaimanapun, netizen juga berharap supaya YB Syed Saddiq lebih berhati-hati dalam memuat naik sebarang foto di media sosial, supaya tidak menimbulkan syak wasangka kepada netizen.

Kenapa leher tu YB?Mungkin tu tanda lahirBekas parut excident tuBekas parut tu YB, tuam dengan air panas ye YBSUMBER : Instagram Syed Saddiq

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express