Mesti Badan Emma Maembong Berat Sebab Banyak Gila Pahala Masuk – Noh Hujan

Tidak dinafikan kisah penghijrahan Mizz Nina amat luar biasa dan sering dijadikan inspirasi buat wanita Muslim lain. Tidak lagi terlibat dalam nyanyian, beliau kini lebih berminat mendalami ilmu agama.

Suaminya, Noh Salleh juga merupakan sumber kekuatan bagi wanita berusia 39 tahun itu untuk terus beristiqamah dalam menutup aurat.Berikutan pengakuan pelakon Emma Maembong yang mengesahkan dirinya tidak lagi bertudung sejak beberapa hari lalu, vokalis kumpulan Hujan itu turut memberikan pendapat mengenai perkara tersebut.“Masa ni aku rasa Emma Maembong rasa badan dia berat sebab pahala banyak gila masuk,” tulis Noh atau nama sebenarnya Mohammad Noh Salleh menerusi Instastory miliknya.

Tambah penyanyi berusia 34 tahun itu, orang ramai seakan-akan ‘berlumba’ menjadi Tuhan dan mencari kesalahan seseorang individu walaupun mereka tidak mempunyai hak bagi mengadili sesama manusia.

“Semua orang jadi Tuhan tiba2 mengadili sesama,” katanya.

P.S: Hidayah milik Allah, bila-bila masa Dia boleh memberi atau menarik kembali. Sekiranya Emma terbuka hati untuk bertudung semula, moga disertakan dengan nawaitu yang betul.

SUMBER : Noh Hujan

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express