“Ramai Muka Macam Saya…” -Foto Panas Mirip Pian Tular, Ini Respons Sufian Suhaimi

Selepas memenangi Anugerah Persembahan Terbaik di AJL-33, hampir segenap sesi media sosial memaparkan berita kecemerlangan Sufian Suhaimi membawakan lagu Di Matamu dengan baik pada malam tersebut.

Dalam meraikan kejayaan penyanyi berusia 29 tahun itu, telah bertiup kencang penyebaran sekeping foto seorang lelaki yang mirip wajah Sufian Suhaimi, sedang tidur bersama seorang perempuan.

Foto tersebut telah dimuat naik di akaun Twitter Penumpah Teh, yang mendakwa kemungkinan lelaki di dalam foto tersebut adalah penyanyi Sufian Suhaimi.

Pian? Oh, No!Tapi ramai yang muka macam Pian?

Penyebaran foto tersebut telah mendapat pelbagai maklum balas daripada netizen. Ada yang menafikan foto tersebut adalah penyanyi itu, mahupun beranggapan sebaliknya.

Respons Sufian Suhaimi

Ditemui portal Astro Gempak, Sufian Suhaimi dilihat tidak mudah melatah dan menganggap perkara tersebut bukanlah satu isu yang besar, kerana dia bukanlah insan dalam foto tersebut.

Sufian turut memberitahu, sebelum ini ramai yang telah tampil di media sosial mendakwa wajah mereka seakan penyanyi itu.

“Saya tak tahulah kerana ada banyak muka Sufian Suhaimi dekat Malaysia ni. Sebelum ini, ada pengawal keselamatan, macam-macamlah… Saya pun tak pasti dengan gambar itu. Mungkin itu adalah salah satu attack…. Isu itu saya rasa tak perlu diperbesarkan. I think it is just another troll, by the netizen. Saya tak suka bila statement itu disalahgunakan atau pun diputarbelit, jadi saya rasa biarlah benda tu terhenti di situ saja.”SUMBER : Astro Gempak

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express