Selepas Majlis Di Masjid, Neelofa Pilih Pakai ‘Baju Tidur’ Sambut Hari Lahir Ke-30

Setelah 3 hari berlalu sejak tarikh kelahiran Neelofa, pengacara rancangan MeleTop itu telah mengadakan sebuah majlis menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-30, meraikannya bersama keluarga dan rakan terdekat di Ibu Kota.

Memilih tema Pyjamas (baju tidur) sebagai tema meraikan ulangtahun kelahirannya, Neelofa dilihat tampak cantik dengan persalinan baju tidur dan menyarungkan turban berwarna unggu.

Majlis sambutan selebriti popular itu telah mencuri perhatian peminat. Rata-rata mereka memuji keterampilan Neelofa yang dilihat begitu versatile.

Aww! Tak pernah nampak Lofa pakai baju tidur!Stunning!Besarnya kek Lofa…

Tetamu pun pakai baju tidur

Memilih untuk menyambut kelahiran dengan rakan terdekat dan keluarga, tetamu jemputan yang hadir  turut memeriahkan majlis dengan memakai baju tidur bersesuaian dengan tema sambutan hari lahir pelakon itu.Stylish Neelofa, DidiMeriahnya, siap pakai selipar tidur lagi!Sambutan sederhana, namun tetap meriah!

Meraikan majlis sambutan hari lahir di kediamannya dengan dekorasi yang ringkas dan hanya dihiasi belon, nyata kehadiran ahli keluarga dan rakan tetap nampak meriah.

Nyanyi ramai2, happy birthday Lofa!

https://youtu.be/KeHq58Gd-hY

Cantiknya dekorasi!

https://youtu.be/X8DoGDyI0sg

SUMBER : Instagram Neelofa

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express