Suami ‘Disondol’ Gadis Lain Ketika Hamil, Wanita Ini Nekad Bercerai Untuk Kali Kedua

Kemunculan orang ketiga dalam sebuah perhubungan suami isteri semakin menjadi-jadi. Tidak pasti atas dasar kasih sayang atau nafsu semata-mata, perkara ini menjadi lebih buruk sekiranya berlaku penceraian.

Itu terjadi kepada seorang wanita, Annyss Amir yang berkongsi kisah duka di laman sosial Facebook mengenai bekas suaminya yang berlaku curang kerana menjalin hubungan cinta dengan seorang gadis.

Menurut Annyss, dari awal kehamilan anak pertama sehingga melahirkan anak kedua, sifat penipu bekas suaminya yang dikenali sebagai Aizat itu masih ada dalam diri.

Walaupun sering dirujuk kembali dan diberi peluang kedua, namun lelaki itu tidak serik dan tetap tidak berubah sebaliknya terus menjadi ‘kaki perempuan’.Diceraikan tapi rujuk kembali

Annyssa berkata pada November tahun lalu, sekali lagi bekas suami dikantoikan olehnya yang masih berkasih sayang secara haram setelah menjumpai Instagram gadis tersebut yang dikenali sebagai Ain.

Ain cuba buat Annyssa & suami bercerai

Diceraikan talak duaTambah Annyssa, rupa-rupanya bekas suami yang mengaku masih bujang itu telah bersama gadis tersebut sejak dirinya hamil anak kedua dengan melepaskan nafsu masing-masing.

Bukan itu sahaja, sekadar untuk melepaskan tanggungjawab, lelaki itu juga menghantar dan meninggalkan Annyssa dan anak-anaknya di rumah orang tua mereka.

Cukup la bertahun2 ditipu & diseksa!Hari ini sayang, esok buang…Aku dah letih!

SUMBER : Annyss Amir

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express