Suami Selebriti Popular Anne Masih Jual Sate Di Pasar Malam, Sikap Isteri Achey Dipuji Netizen

Selebriti sangat sinonim dengan kehidupan yang serba mewah dan glamor, mana tidaknya mereka sentiasa menjadi tumpuan masyarakat oleh itu ada segelintir selebriti sangat menjaga status dan keterampilan.

Malah ada yang sanggup berhabis duit semata-mata untuk menjaga imej mereka seiring dengan status sebagai selebriti terkenal membuatkan kehidupan mereka dianggap mewah.

Duit akan habis tapi halal takkan habis

Namun berlainan pula dengan pelawak terkenal Achey Bocey, walaupun kini dia sedang menempa nama di persada dunia hiburan, akan tetapi kehidupannya bersama isteri dilihat sangat bersederhana.

Menerusi perkongsian foto di laman IG Achey baru-baru ini, kelihatan isterinya dikenali sebagai Anne sedang menjual sate di pasar malam jalan bersama adik lelakinya. 


View this post on Instagram 

Ni @anne_achey isteri saya dan adiknya.. .. .. .. P/s .. duit akan habis tapi halal takkan habis..


A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on


Jarang bini artis macam ni, tabiklahh

Jarang sekali kita lihat isteri kepada seorang selebriti terkenal berbuat demikian, selalunya segelintir mereka pasti akan sibuk berada di pusat beli belah dan mendandan diri untuk menjaga keterampilan.Laki dah popular pun dia steady jer jual sate tepi jalan

Justeru sikap Anne mendapat perhatian dan pujian daripada netizen yang menyifatkan wanita tersebut tidak mudah terbawa dengan dunia glamor walaupun suaminya kini bergelar selebriti popular.You always get my respect…Bini artis, tapi masih tak lupa bantu keluargaJika diikutkan Achey boleh dikata antara pelawak yang sedang membina karier dengan baik, pendapatnya boleh dikira cukup untuk memberi kemewahan kepada keluarganya.

Tetapi mereka lebih memilih untuk mengamalkan dan mengekalkan cara kehidupan yang bersederhana, semoga keluarga bahagia ini sentiasa dimurahkan rezeki.

SUMBER : Instagram Achey

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express