Tak Tahan Asyik Pertikaikan Bentuk Bumi, Kini Giliran Ayahanda Rani Kulup Sekolahkan Suhaimi Saad

Kecoh apabila Suhaimi Saad dulu tidak percaya pada vaksin tetapi kini mendakwa bahawa bumi sebenarnya bukan berbentuk bulat dan beliau mencabar angkasawan negara bersumpah jika bumi tersebut bulat ini pula respon angkasawan selepas di cabar suhaimi sufian

Dia Unik, Walaupun Kadang-Kadang Kami Pon…”-Ahli Inteam Bongkar Perangai Sebenar Suhaimi Saat Ketika Dalam KumpulanKontroversi yang melanda bekas ahli Inteam iaitu Suhaimi Saad tak dinafikan sedikit sebanyak mengaitkan nama kumpulan nasyid popular tersebut memandangkan ramai masih tidak tahu status sebenar suami kepada Ina Naim itu.

Enggan peminat mereka terus dibelenggu kekeliruan, Mohd. Syahril Abdul Khalid atau Syah menegaskan, Suhaimi sudah tidak ada kena mengena dengan Inteam memandangkan lelaki itu telah mengundurkan diri sejak 2005.

“Bahkan, dalam setiap artikel yang diterbitkan oleh pihak media mahupun blog, sudah tertera perkataan bekas ahli, namun pembaca tetap mengaitkannya dengan Inteam.

“Bagaimanapun, kami tidak punya kuasa untuk mengekang salah faham itu terus berlaku,” jelasnya.

Bakal menjayakan Konsert Amal 4Nomena pada 20 April ini di dewan utama Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Syah turut ditanya mengenai penglibatan Suhaimi dalam persembahan kumpulan itu kelak.

Suhaimi Saad Adalah Bekas Anggota Kumpulan Inteam.

Menjawab persoalan yang diajukan, Syah dan tiga lagi ahli kumpulannya terbuka untuk menerima kehadiran Suhaimi bagi sama-sama menjayakan konsert tersebut.

“Insya-Allah, selagi iman masih ada, kami akan sama-sama menghiburkan penonton yang hadir, termasuk Suhaimi.

“Ini kerana, sewaktu dia menganjurkan sebuah acara di Kelantan pada tahun lalu, Suhaimi ada mengundang kami.

“Hubungan kami adalah pada tahap profesional demi kerjaya masing-masing,” ulas Syah menetapkan pendirian Inteam.

Selain Syah, kumpulan terbabit turut dianggotai oleh Muhammad Hazamin Harun (Amin), Hisyam Ahmad (Hisyam) dan Abdul Rahim Osman (Rahim).

Bagi maklumat lanjut, tonton video yang dimuat naik pada laman YouTube MHE TV.

https://youtu.be/ogYtvohkJJ4

Rani Kulup Bidas Suhaimi Saad Kaji Telur SendiriBelajar la tahap mana yang kita mampu,dah tau kepala tak boleh bawak benda2 berat jangan dikaji yang bukan2.Esok kot tak tebawak isim pacuceng depan pintu rumah orang.Nak mengaji ni kena berjalan,bukan setakat duduk mengadap buku,fb kendian nak bahaskan pulak bentuk bumi.Selama kau hidup jauh mana kau berjalan?.Kalau setakat Port Dickson,Hulu Bendol xpayah la.Bentok telo kau sendiri pon kau tak abis kaji lagi.Ayah tanya kau?.Kenapa telo kejap bulat kejap kendor tetiba pulak kulit boleh berlebih.Jawablah ayah tanya ni

Kenal diri tu dulu baru kenal alam ///

SUMBER : MHE TV

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express