"Dah Tua Berlagak Sams3ng.” -Syed Abdullah Hent4m Papagomo Di IG

Menjadi lumrah, terlibat dalam arena politik perlulah berhadapan dengan pelbagai risik0 kerana dunia politik ini berlainan pendapat, ada yang suka malah ada yang membenci.

Terbaru, Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq dikatakan telah diser4ng bukan sahaja secara lisan malah secara fizik4l oleh sekumpulan kelompok penyokong BN ketika membuat lawatan di Semenyih.

Berikutan kejadian itu mendatangkan ketidakpuasan hati EXCO pemuda UMNO Wan  Muhammad Azri Wan Deris atau lebih dikenali sebagai papagomo,  menyifatkan menteri muda itu sekadar mencari publisiti murahan dan memberi kenyataan palsu.Siapa yang prov0k siapa ni? 


View this post on Instagram 

Ni video bukti tidak ada apa apa serangan pun dari penyokong BN kepada YB @syedsaddiq malah Aku sendiri peluk dia cakap “Kau ni Bodoh lah Bro” dan minta dia hentikan provokasi. . Cerita awalnya Syed Saddiq naik kereta dan kemudian turun dari kereta untuk provoks penyokong BN. Salah seorang pegawai nya buat isyarat FUCK dan itu yang membuatkan penyokong BN menjerit kepada Syed Saddiq. . Driver Syed Saddiq yang berada dalam kereta rekod video dan begitu juga pegawai nya untuk tujuan diviralkan kononya penyokong BN Samseng. . Hari ini rakyat masih nak percaya pemimpin Pakatan hancing? Percaya Syed Saddiq? . Aku peluk tadi kira ok lah tu, kalau Aku cium tadi? Cam mana? Haha. . Rakyat Malaysia tahu Syed Saddiq kaki penipu! #PRKSemenyih


A post shared by Sir Azri (@sir_azri_official) on


Umur dah berapa ni nak berlagak sams3ng?

Kenyataan yang dibuatnya di akaun Instagram miliknya telah mendapat maklum balas daripada Syed Abdullah abang kepada menteri muda yang sebelum ini mencetuskan kontrov3rsi berkaitan gambar panas bersama seorang pelakon.

Syed Abdullah jelas kurang senang dengan kenyataan pemuda UMNO berkenaan yang dianggap seperti tindakan seorang sams3ng.

Malah menurut Syed Abdullah, ahli pemuda UMNO itu sepatutnya bersikap lebih profesional dengan menghormati pihak lain dan bukannya dengan berlagak seperti sams3ng.

Malas nak gad0h ke? terus padam komen

Mungkin tidak mahu memanjangkan cerita, abang Menteri itu telah bertindak memadam komennya daripada terus menjadi bahan k3caman peyokong papagomo.Semoga kedua-dua belah pihak menghentikan pers3teruan ini kerana kita hidup di dalam satu rumpun yang sama, tiada guna bertik4m lidah untuk perkara yang tidak mendatangkan manfaat kepada rakyat.

SUMBER : Instagram papagomo

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express