Kelapa Muda Serai Boleh Sembuhkan Penyakit Jantung Kencing Manis

Penyakit jantung, Diabates atau kencing manis, serta darah tinggi yakni jenis penyakit yg paling banyak terdedah kepada masyarakat Malaysia.

Hal sejenis ini dipengaruhi oleh pola makan yg tidak sihat serta tabiat buruk seperti rok0k, minuman s0da serta berlebihan dalam pengambilan gula. Walau demikian tidak ada penyakit yg tidak boleh sembuh, serta beruntung kerana Tuhan sediakan bermacam penyembuhan alternatif seperti satu diantaranya yg kami paparkan di bawah ini.

Untuk anda penghidap penyakit jantung, kencing manis dan darah tinggi sila cubalah panduan tersebut. Sediakan satu kelapa muda yg dalamnya tetap masih lembut, ditambah 3 batang serai yg telah diketuk, lebih 7 biji halba, lantas panasi serta minum airnya.

Halba umum juga disebut klabet / Kelabat, umum digunakan buat untuk kare. Halba / Kelabat boleh diperolehi di kedai rempah-rempah. Makanlah ramuan ini 2 hari sekali. Jadi, umpamanya anda mempunyai 7 buah kelapa muda jadi itu cukup untuk 14 hari penggunaan. Selamat mencuba, semoga berguna.

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express