Vaksin Tak ‘Kebal’ - Suhaimi Saad Dihentam Lagi

Berikutan insiden pencemaran sisa bahan kimia di Pasir Gudang, ratusan individu ‘tumpas’ akibat terhidu gas beracun itu sehingga mengalami simptom sesak nafas, pening, loya dan muntah.

Terbaru, bekas anggota kumpulan In-Team, Suhaimi Saad tampil menafikan bahawa suntikan vaksin dapat mengurangkan penyebaran penyakit, sebaliknya hanya kuasa Allah yang menentukan segalanya.

Makhluk Tak Ada Kuasa!“Gas Metana? Vaksin bukanlah segala galanya. Allah Maha Kuasa. Makhluk tak ada kuasa,” tulisnya menerusi laman sosial Facebook.

Ternyata posting berkenaan sekali lagi mengundang kecaman netizen dimana rata-rata menjelaskan bahawa bahan kimia tiada kaitan dengan suntikan vaksin.

Contoh Vaksin & Motor Rosak!Bahan Kimia Bukan Sejenis Kuman!Vaksin Untuk Halang Penyakit!Apa Kaitan Bro?Terdapat juga netizen yang kesal kerana sedang ahli keluarga mangsa sedang berduka, ada pula kenyataan yang mengarut seperti itu.

Kau Ingat Vaksin Tu Kebal Ke? Bahenol!Nak Je Sumbat Gas Dalam Mulut Kau!Harap2 Keturunanku Takde Yang Bodoh!Pasir Gudang Tengah Berduka, Tolong Peka!SUMBER : Oh Mymedia

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express