(Video) Bini Orang Lari Dari Ikut Jantan India Kena Tib ai

Siapa tak bengang bini yang disayangi lari ikut jantan lain. Itulah yang berlaku kepada lelaki ini menurut sumber lelaki ini dapat menghidu isterinya cu rang keluar dengan lelaki india.

menurut info lagi lakinya telah mengikut mereka daripda KL hingga ke kuala besut terengganu akhirnya disana berlakulah sesuatu yang tak diingini lihat apa yang berlaku di video bawah :

VIDEO TIDAK DAPAT DIPAPARKAN

Video 2 :

VIDEO TIDAK DAPAT DIPAPARKAN

Ini Pula Komen Netizen :

Muhammad Danial Melayu bodoh. Apasal puk ul biar laa rumah tangga org jangan kacau. Kalau bini dia dah taknak biar diorang settle sendiri. Dah 2019 tapi pemikiran masih bodoh

Mohd Hafizul Fizul Pada saya, si isteri tu lg bsalah jika nk dbandingkan dg lelaki tu. Jalan yg tbaik, elok lepaskan saja si isteri tsebut. Biar dia cari kbhagian yg dia inginkan.

Gee A Othman Si suami pun,dah bini tu x nk awak,nk kan lelaki india tu…biar je lah.bermakna dia x bahgia dgn awak….lepaskan je.lgipun x kan bahgia rumahtangga tanpa kasih sayang.

Sara Lee memang tindakan dua orang nie bersalah..tapi perlu ker sampai memu kul…kalau kat mahkamah sekali pown org yang mem ukul org adalah dianggap satu kesalahan dan akan didakwa atas kesalahan akta keseksaan dan akan dipenjara seumur hidup….xde sape boleh tolong…peguam sekali pown x dapat bantu…tolong berfikiran waras and selesaikan masalah antara pihak suami isteri atau lelaki tersebut.

org awam xyah masuk campur…and belasah org sesuka hati….ingat anak bini kat rumah tue..jgn disebabkan 1 kes bertu mbuk and ko xleh keluar dari penjara….Ok lah sye ade belajar undang2 sikit..and satu lagi jgn memu kul perempuan..walaupun perempuan tue bersalah…jgn sampai mem ukul di depan khalayak ramai…please protect wanita…suami pown xleh tendang isteri sesuka hati kecuali beberapa bahagian…kalau ade luka dalaman..si suami jugak akan dihukum…#bukanmembela #kebenaran #undang2malaysia

Mohd Redzuan bodoh ni semua ko belasah buat apa lepas kn je lelaki dgn perpuan tu cerai kan je… ada otak pakai lah dah perempuan tu nak ikut lelaki tu biarkan je lah.

SUMBER : Daily News

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express