"PU Abu Mengaku Cer4ikan Isteri Sarat Hamil.." - Demi Janda Anak Satu?

Berikutan pendedahan bek as isteri kepada seorang pendakwah selebriti terkenal, PU Abu Sufyan yang mendakwa telah dicera ikan suaminya ketika dirinya sedang sarat hamil tujuh bulan, demi seorang janda.

Pemilik nama Abu Sufyan yang berusia 25 tahun ini, telah memberikan kenyataan bahawa apa yang sedang diperkatakan oleh bekas isterinya adalah benar.Dia yang kini sedang berada di Madinah mengiayakan dakwaan bekas isterinya bahawa dia telah mencer aikan bekas isterinya, Ain Afini kerana ingin berkahwin dengan seorang pengasas kosmetik Hana Skincare yang bergelar seorang janda anak satu.

Demi Janda, Isteri Dicera ikanTinggallah Isteri Sedang Sarat Hamil, Menanggung Seorang Diri

Menurut Abu Sufyan ketika dihubungi menjelaskan, “Kenyataan Ain sudah menjawab semuanya…”Walau bagaimanapun, PU Abu berkata dia mempunyai cerita tersendiri tentang keretakan rumah tangganya.

Menurutnya, sebaik dia selesai tanggungjawabnya di Madinah dia akan pulang ke Malaysia dan menjelaskan status keadaan sebenar terhadap apa yang berlaku.

Wanita Didakwa, Hana AzraaKalau Saya Jawab, Saya Sama Seperti Bekas Isteri

Ketika ditanya, dakwaan orang ramai yang mempersoalkan mengapa dia bertindak sedemikian sedangkan isterinya sedang sarat hamil, PU Abu sekadar menjawab,

“Saya tak nak besarkan lagi, kalau tidak saya samalah sahaja seperti bek as isteri saya, kan?”SUMBER : MStar Online

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express