“Bertudung Tapi Takde Maruah!” – Buat Video Tak Bermoral, Pelakon2 Kena Tarbiah Dengan Netizen!

Namun lebih memalukan apabila para pelakon terdiri daripada mereka yang bertudung akan tetapi menunjukkan aksi separa lucah yang seakan-akan tidak malu dengan perbuatan tersebut.

https://youtu.be/OOoLFj-0q2M

Lantas video lakonan berkenaan mengundang kemarahan netizen yang beragama Islam kerana dikatakan dapat menimbulkan persepsi negatif orang luar terhadap agama mulia ini.

Ramai netizen membantah dengan apa yang dilakukan oleh sekumpulan anak-anak muda ini apabila memberi pelbagai tomahan menerusi ruangan komen yang dihasilkan menerusi aplikasi Tik Tok.

Yang Berlakon Tu Takde Maruah KeVideo Sampah…Tiada MoralOtak Tak Berfungsi Secara WarasMungkin tujuan utama video pendek itu bertujuan untuk memberi pengajaran namun cara penghasilan lebih kepada perlakuan tidak senonoh dan seolah-olah mencari publisiti serta kontroversi demi meraih populariti.

Secara tidak langsung, hal ini membuatkan umat Islam terus dipandang serong keran hanya kerana mahukan populariti, sanggup mengaibkan agama sendiri.

SUMBER : TikTok Viral

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express