"Hamil Dan Bersalin ‘Bersama2’ Dengan Madu,.." - Wanita Ini Buktikan Indahnya Hidup Polig ami

Apabila bercakap tentang polig ami, pastinya kebanyakan wanita akan menolaknya atas alasan tidak ingin berkongsi kasih suami dengan wanita lain.

Jika polig ami berlaku, pasti timbulnya banyak salah faham antara isteri pertama dan madu. Perasaan hasad dengki, cemburu dan sebagainya.

Namun ia tidak berlaku kepada pasangan isteri pertama dan madunya ini, apabila menjalin hubungan sahabat baik seperti kakak dan adik.

Bersama Suami, Anak Dan MaduTak Sangka, Madu Pun Hamil Jugak!

Pengguna laman sosial, Nor Ilda Amiza yang merupakan isteri pertama telah menceritakan pengalamannya apabila disahkan mengandung dan menjalani pemeriksaan doktor di klinik kesihatan bersama suami dan madunya yang turut hamil.Habis Check-Up, Madu Pula Masuk Bilik Doktor!Hari Sama Bersalin Dengan MaduDapat Pula Wad Yang Sama, Nurse Pun Pelik!Suami Banyak Sangat Membantu, Mungkin Satu Dalam SeribuPerkongsian pengalaman daripada wanita ini bersama madunya menjadi tular di laman sosial, ramai yang mengagumi keakraban hubungan mereka berdua, namun hamil dan bersalin pada waktu yang sama mungkin adalah pengalaman satu dalam seribu.

SUMBER : Nor Ilda Amiza

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express