"Kena Go da Ustaz Pun Masih ‘Beb al’,.." - Penonton Naik Angin Dengan Watak Nur!

Peminat drama tempatan pasti teruja setiap kali menonton drama Nur 2 kerana mempunyai jalan cerita penuh emosi terutama apabila melibatkan watak Nur (Amyra Rosli) dan Ustaz Hamadi (Azhan Rani).Dek kerana tidak berani bersuara walaupun sering dikacau Ustaz, watak wanita muda itu membuatkan perasaan penonton berasa geram dengan setiap tindakan yang dilakukannya.

Baru-baru ini menerusi sebuah episod, terdapat satu babak dimana Ustaz cuba mengambil kese mpatan untuk memel uk Nur di dapur.Tindakan Nur yang sekadar hanya menampar Ustaz dan meminta tolong suaminya tidak boleh diterima penonton yang menyifatkan wanita itu terlalu n aif.Tau La Duta Baskin-Robbins! Tak Payah Jadi BenakBerlagak Ustaz Tapi Nak Meme lukRata-rata penonton lain turut meluahkan perasaan sama dimana mereka hilang sabar apabila Nur berhadapan dengan situasi digo dai Ustaz kerana masih berpura-pura seperti tiada apa yang berlaku.Hilang Sabar Tengok Nur NiSusah Sangat Ke Nak Bagitahu?Penat Maki Hamun Depan TVMemang Bebal Pun Nur Ni. Bisu Ke?Selain mereka berdua, drama arahan Shahrulezad Mohamed itu turut dibintangi Syafiq Kyle, Datuk Jalaluddin Hassan, Fatimah Abu Bakar, Azar Azmi dan Raja Atiq.

SUMBER : Twitter

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express