Nana Dan Khai Sedang Hangat Dilamun Cinta?

Ketika kemunculan pertama penyanyi Khai Bahar dalam area seni tanah air, ramai yang mengaitkan suara penyanyi itu seperti arwah Acik Spin.

Sejak dari itu, pasangan duet serasai arwah, Siti Nordiana mula dikaitakan dengan Khai Bahar. Kemesraan dan perhubungan Khai Bahar dan Siti Nordiana sebelum ini lebih senang dilabel sebagai hubungan adik dan kakak.

Namun baru-baru ini, Siti Nordiana dilihat telah meninggalkan komen pada salah satu foto Khai Bahar di Instagram. Muat naik tersebut telah mendapat perhatian ramai.

Lanje Selfie Ke Bang Khai? 


View this post on Instagram 

gdnight syg smua ❤️


A post shared by Khai Bahar (@khaibahar94) on


Menerusi posting tersebut, kapsyen, “Goodnight sayang semua..”, telah dijawab oleh Siti Nordiana dengan balasan, “Miss you Khai!”

Amboi, Siap Bermiss You!Khai Jawab Pulak!Balasan daripada kedua-dua penyanyi ini telah mengundang spekulasi daripada ramai tentang perhubungan mereka.

Ramai yang bersetuju jika pasangan ini disatukan sebagai kekasih kerana jarak usia bukanlah penghalang sebuah perhubungan.

SUMBER : Khai Bahar

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express