"Suami Tak Sempat Tarik Tangan Isteri..", Wanita Hamil 4 Bulan M aut Terperosok Bawah Treler

Beberapa media semalam telah melaporkan mengenai kemalangan m aut yang berlaku di Bukit Treh ,Muar Johor. Kemala ngan yang melibatkan sebuah treler dan motosikal telah mengo rbankan seorang wanita, manakala suaminya cedera.

M aut, Mengandung 4 Bulan!

Lebih menyayat hati, wanita tersebut sedang hamil empat bulan dan terperosok di bawah tayar treler akibat terjatuh daripada motosikal yang dibonceng bersama suaminya.

Selamatkan Suami Dulu

Man gsa yang dikenali sebagai Siti Nor Farah Ain telah maut ditempat kejadian dan sempat menolak suaminya daripada dilang gar. Namun, belum sempat menyelamatkan diri, dia pula yang telah dig ilis treler tersebut.

Perkara itu telah dijelaskan oleh seorang individu menerusi perkongsian di Facebook yang mendakwa mendapat info tersebut menerusi saksi di tempat kemalangan.

Salam Takziah

Rata-rata netizen telah meninggalkan komen di Facebook daerah Muar yang menyiarkan maklumat mengenai kemalangan ngeri itu. Mereka menzahirkan ucapan takziah dan mendoakan agar man gsa ditempatkan dalam golongan yang beriman.

SUMBER : MuarHomeland

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express