Tamatkan Pencarian, Sukarelawan Berkias Acap Tidak Hilang? - “Dengar La Penjelasan Tuan Punya Badan…”

Kehilangan Mohammad Ashraf Hassan, 29, seakan masih lagi misteri. Selepas lebih daripada dua minggu dilaporkan hilang di Bukit batu Putih, Gopeng, Ashraf atau lebih dikenali sebagai Acap masih belum dijumpai.

Pelbagai usaha dan inisiatif diambil bagi membawa pulang Acap tetapi belum juga membuahkan hasil. Kehilangannya sejurus menyertai larian Ultra Gopeng betul-betul menggemparkan rakyat Malaysia.

Acap Dah Jumpa Ke?

Namun begitu, semalam, salah seorang daripada kumpulan sukarelawan operasi mencariAcap telah memuat naik satu kenyataan yang diaggap memberi petunjuk dalam misi pencarian tersebut.Habis Bunian Kena Fitnah?

Menurut muat naik daripada Facebook Muhammad Mamzah, dia menjelaskan operasi mencari daripada kumpulannya sudahpun selesai dan memberitahu bahawa rumusan daripada kehilangan Acap akan dibongkarkan oleh pihak polis tidak lama lagi.Harap Pulang Dalam Keadaan Selamat?

Kenyataan tersebut ditambah lagi dengan teka-teki sama ada benarkan Acap sudah pun ditemui dan berada di satu lokasi yang tidak diketahui.Tunggu Kenyataan Daripada Pihak Berkuasa Dan Keluarga Mangsa

Beberapa sukarelawan juga seolah-olah mengandaikan bahawa ada cerita di sebalik kehilangan Acap.

Ehhh Betul Ke Ni?

Rata-rata netizen seakan tertanya-tanya tentang kebenaran tersebut dan meninggalkan komen di Facebook milik Mamzah. Setakat ini belum ada sebarang maklum balas daripda pihak PDRM dan juga keluarga Acap mengenai perkembangan operasi pencarian itu.

SUMBER : Oh Mymedia

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express