“Ustaz Ni Dah Malukan Anak Akak…” – Wanita Ini Dedahkan Sisi Lain Sikap PU Abu

Seorang wanita yang dikenali sebagai Zahara Mohd Yusof telah mengundang perhatian ramai apabila memuat naik status di laman Facebook mendedahkan sisi lain seorang pendakwah selebriti PU Abu.

Wanita tersebut yang merupakan ibu kepada seorang anak yang berusia 9 tahun telah menceritakan bahawa anaknya pernah ‘dibuli’ oleh pendakwah tersebut ketika dirinya mengajar di salah sebuah sekolah agama.Pernah Lalui Peristiwa Hitam Dengan PU AbuAnak Selalu Menangis Tak Nak Pi SekolahSetelah Diselidik, Rupanya Ustaz Malukan Anak Depan Murid LainPU Mengaku Salah, Mohon MaafPerkongsian daripada wanita ini telah mendapat perhatian ramai, dan telah dikongsikan oleh hampir 4 ribu dan 6 ribu tanda suka di Facebook.

Pendedahan oleh wanita ini nyata telah mengejutkan ramai. Ada juga yang beranggapan perbuatan PU Abu kepada pelajar darjah tiga tersebut dianggap sebagai public shaming.

Sentuh Private Part PelajarSebagai Cikgu Pun Takut Nak Gurau Dengan Pelajar Macam TuBiadap Sangat Tu!SUMBER : Zahara Mohd Yusof

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express