(Video) "Koyak Tisu, Netizen Terhibur TMJ ‘Troll’.." - Kemanjaan Syed Saddiq?

Berikutan insiden Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman yang dilaporkan mengalami kecederaan ketika dipegang Papagomo, banyak lawak sindiran menjadi tular di laman media sosial.

Terbaru, tindakan Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim memuat naik sebuah video di laman sosial Facebook memaparkan diri beliau sedang mengoyakkan tisu menimbulkan pelbagai reaksi netizen.“Sebelum Tidur, Baca Buku. Picasso El Tissue.”

https://youtu.be/VBjXKXTzpjs

Rakaman video berdurasi 22 saat itu kelihatan Tunku Ismail sedang membaca buku dan bertindak mengambil sehelai tisu untuk mengelap hidungnya sebelum dikoyakkan.

Posting itu mengundang perhatian rakyat jelata yang rata-rata mendakwa video berkenaan ditujukan kepada Ketua Angkatan Muda Bersatu (Armada) itu yang disifatkan sebagai seorang pemimpin yang manja.

Likes Banyak2 Sampai Tisu Tangan Dia Pulak Koyak!Bab2 Troll Memang Padu!Takkan La Pegang Sikit, Tisu Kulit Koyak!Dia Kan Tengah Popular Dengan Mat TisuKoyak Tisu? Dalam Maknanya TuFebruari lalu, Papagomo atau nama sebenarnya Wan Muhammad Azri Wan Deris didakwa mendatangkan kecederaan tisu badan terhadap Syed Saddiq ketika penamaan calon PRK DUN di Semenyih.SUMBER : Tunku Ismail Sultan Ibrahim

Nota : Jika Anda Rasa Artikel Ini Menarik Mohon Kongsikan Kepada Rakan Rakan Anda Di Facebook Dan Jangan Lupa Untuk Like dan Terus Ikut Kami Di Lubok Cerita Express